knjiga123
Прима издаваштво и дистрибуција

Три дана немој читати књиге,
и твоје ће речи изгубити лепоту

Данас је Прима једна од угледнијих издавачких кућа у Србији. Код нас се  могу наћи дела реномираних аутора домаће и светске књижевности. У својој понуди нудимо литературу реномираних аутора. Од класика за које сви знамо до неких од најневероватнијих књига које су данас у понуди широм свет. Карактерише нас добро познавање уџбеника, наставних средстава, приручника, лектира, диплома, сведочанства, дневника, образаца и других производа за школе.

О нама

СВАКО ИМА СВОЈУ ПРИЧУ

Наша је дуга већ више од 2 деценије.

01.

ПРИМА књижара

Када закорачите у нашу књижару, одмах се да приметити да је сваки ћошак испуњен величанственим благом и правом забавом за тренутке у вашим животима.

Наша симпатична књижара обилује са квалитетном литературом за све како новим насловима тако и класицима. Књижара Прима је отворена да би била подршка породицама и деци наше заједнице. Желимо да створимо окружење које улива љубав према читању и сталном учењу, без обзира колико имате година.

Желели смо да обезбедимо место за све маме, тате, баке и деке подједнако да пронађу оно што им треба да би са уживањем провели дан уз књигу.

Књижара Прима је лоцирана веома близу строгог центра града. Када закорачите у нашу књижару, одмах се да приметити да је сваки ћошак испуњен величанственим благом и правом забавом за тренутке у вашим животима. У својој понуди нудимо литературу најпознатијих реномираних аутора. Од класика за које сви знамо до неких од најневероватнијих књига које су данас у понуди широм света… 

02.

ПРИМА издаваштво

Увидели смо да постоји један велики празан простор који можемо да испунимо. У нашој понуди се налази велики број књига нашег издања.

Веома богата понуда књига из наше издавачке куће, а изласком на интернет, нашу понуду смо проширили и на све који не живе у Горњем Милановцу.

03.
е-књижара

ПРИМА
екњижара

Ишли смо и корак напред. Пратимо трендове. Поред наше продавнице у Горњем Милановцу, отворили смо и Е-КЊИЖАРУ, интернет продавницу за куповину књига и још много тога. Наша Е-Књижара сваким даном има бескрајан избор књига ... и то не само за децу!!!

Наравно, сви смо ми људи, па ко ради тај и греши или не стиже да заврши баш све што је планирао. Тако и ми! Можда нисмо стигли да убацимо сва издања на нашу Е-Књижару, а Ви сте нестрпљиви. Ако не можете да пронађете оно што тражите у нашој продавници или на Е-књижари, будите слободни да се директно распитате путем телефона или још боље, преко контакт странице где ћете написати шта Вас све занима, и то нам проследити, а на нама је да Вам помогнемо да пронађете оно што тражите.

Желимо да се захвалимо свим нашим клијентима који посећују нашу продавницу и купују у њој или преко е-Књижаре.

Ценимо Вашу даљу подршку.

04.

ПРИМА дистрибуција уџбеника

Прима, издаваштво и дистрибуција, остварила је сарадњу са 15- так најбитнијих издавачких кућа у домену издаваштва уџбеника, наставних средстава, приручника и лектира, а истовремено снабдева више од 60 основних и средњих школа са више од 20.000 ученика на подручју Србије.

Карактерише нас добро познавање уџбеника, наставних средстава, приручника, лектира, диплома, сведочанства, дневника, образаца и других производа и сигурна и брза испорука.

ПРИМА, Издаваштво и дистрибуција располаже магацинским простором од 600 м2, поседује 3 транспортна возила носивости до 2 тоне.

Користимо посебан информациони систем који је специјално прилагођен дистрибуцији уџбеника тако да пратимо процес испоруке уџбеника од тренутка наручивања до тренутка испоруке и омогућавамо увид у тренутно стање за сваког ученика појединачно.

Сви уџбеници и наставна средства који су одобрени од стране Министарства просвете за дату школску годину, могу се купити у претплати у четири месечне рате, преко матичних школа. На основу потписане сагласности и извршене уплате од стране ученика и родитеља, врши се набавка уџбеника од свих издавачких кућа, затим се транспортује до магацина где се складишти и врши сортирање, паковање уџбеника у кесе са именом, презименом, разредом, одељењем и коначним рачуном, а затим испоручује школама.

Упознајмо се уз ваша питања

Питали сте нас

Да ли сте ви издавачка кућа?

Да, ми смо издавачка кућа

Почетак рада Приме, издаваштво и дистрибуција, се заснивао на дистрибуцији и продаји књига, а како се тржиште постепено мењало, а наши афинитети почели усмеравати на захтеве и задовољење купаца, одлучили смо да почнемо и са издаваштвом. За 18 година постојања, објавили смо више од 250 наслова. Данас је Прима једна од угледнијих издавачких кућа у Србији.

Наше књиге читаоци препознају по јасном квалитету издања, чиме уважавајући највише критеријуме, поштујемо и писца и читаоце, од уређивања до дизајна, од лектуре до коректуре као и од обликовања до њеног јавног представљања. 

Да ли је могуће поручити књигу са вашег сајта?

Да, наравно

Модернизовали смо пословање, у кораку смо са трендовима и као такви, понудили смо и могућност да преко наше Е-Књижаре претражујете наслове, региструјете се као стални купац и поручујете када вам је год мило да то радите. Ако нешто и нема на нашој Е-књижари, слободно позовите. Ту смо за вас.

Да ли код вас могу да поручим књиге за ђака?

Да, једноставно је

Позовите нас или дођите, реците где ваше дете иде у школу, који је разред, а на нама је да обезбедимо све књиге које су неопходне да ваше дете успешно заврши школску годину. И не само те књиге, већ у понуди имамо и многе друге књиге које ће помоћи вашем ђаку да научи и доста више. Поред уџбеника, већина лектире за основну и средњу школу се ради у нашој издавачкој делатности.

Да ли имате у понуди канцеларијски материјал?

Да

Наша издавачка делатност нам омогућава да штампамо све врсте образаца који су неопходни за пословање, али и школске књижице, дипломе, сведочанства...

Да ли шаљете робу до купца?

Да, врло радо.

Све поручене књиге из наше Е-Књижаре шаљемо путем курирске службе у најкраћем року, а за веће испоруке ангажујемо своја доставна возила. На вама је да одаберете шта желите, а на нама је да вам то доставимо.

Наша препорука
Књиге за личну библиотеку

Књиге за све генерације